Stomatološka ordinacija Nešković Dent uređena je po visokim standardima privatne stomatološke prakse – prijatan ambijent, ljubazno i neposredno osoblje učiniće da se osetite opušteno, skoro kao kod kuće, a bezbolna intervencija, rad sa najkvalitetnijim materijalima i pre svega zadovoljan pacijent naši su prioriteti.

Od 2014. godine pružamo vam širok spektar stomatoloških usluga. Savremena i moderna protetika bazirana na izradi visokoestetskih bezmetalnih krunica i vinira. Ugradnja implanata, kao i kompletna protetika na implantima. Izrada totalnih, parcijalnih i vizil proteza sa atečmentima. Beljenje zubalaserom.

Neskovic-Dent-zubar-Novi-Sad

Vrlo često srećemo se sa ozbiljnim strahom prema stomatologu, koji je nastajao godinama unazad kada stomatologija nije bila ovoliko razvijena kao danas. Zato, nakon prvog i bezbolnog pregleda volimo da razgovaramo sa pacijentom i odgovorimo na svako pitanje, detaljno preciziramo kako bi sve izgledalo od početka do kraja rada. Anestezije su besplatne i podrazumevaju se, ukoliko ne želite drugačije.

U našoj zubarskoj ordinaciji možete dobiti stručne savete, konsultovati se oko pojedinih vrsta stomatoloških tretmana, te shodno svojim željama i mogućnostima odabrati idealno rešenje.

Osoblje naše ordinacije može se pohvaliti višegodišnjim iskustvom, kao i prisustvom stručnim skupovima i predavanjima, na kojima smo i sami aktivno učestvovali iznoseći rezultate svojih istraživanja.

 

Tim Nešković Dent stomatološke ordinacije čine:

Stomatolozi

spec. dr Nemanja Nesković – oralni hirurg

Nemanja Nešković Zubarska ordinacija hirurgija Novi Sad

Nakon završene srednje medicinske škole, smer zubni tehničar, 2005.godine upisuje Medicinski falultet u Novom Sadu, smer stomatologija. Tokom studiranja, bio je predstavnik Srbije i matičnog fakulteta u Svetskoj orgranizaciji studenata stomatologije (IADS).
U decembru 2014.godine upisuje specijalističke studije iz oralne hirurgije na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, te 2018.godine stiče zvanje specijaliste oralne hirurgije.
Prisustvovao je mnogim stručnim skupovima i seminarima, na kojima je predstavio svoje radove.

Ass.Dr Isidora Nešković – specijalista dečije i preventivne stomatologije

Prof. dr Dubravka Marković – specijalista stomatološke protetike (stručni konsultant)

spec. dr Sandra Milojević – specijalista ortopedije vilica (stručni konsultant)

Zubni tehničari:

Dragan Nešković – zubni tehničar
Osnivač privtne zubotehničke laboratorije koja posluje već 30 godina i nalazi se u sklopu stomatološke ordinacije Nešković Dent.

Miloš Nešković – zubni tehničar

 

Post a Comment