Stomatološka ordinacija Nešković Dent uređena je po visokim standardima privatne stomatološke prakse – prijatan ambijent, ljubazno i neposredno osoblje učiniće da se osetite opušteno, skoro kao kod kuće, a bezbolna intervencija, rad sa najkvalitetnijim materijalima i pre svega zadovoljan pacijent naši su prioriteti.

Od 2014. godine pružamo vam širok spektar stomatoloških usluga. Savremena i moderna protetika bazirana na izradi visokoestetskih bezmetalnih krunica i vinira. Ugradnja implanata, kao i kompletna protetika na implantima. Izrada totalnih, parcijalnih i vizil proteza sa atečmentima. Beljenje zubalaserom.

Zubarska ordinacija Nešković Dent Novi Sad
Zubarska ordinacija Nešković Dent Novi Sad

Vrlo često srećemo se sa ozbiljnim strahom prema stomatologu, koji je nastajao godinama unazad kada stomatologija nije bila ovoliko razvijena kao danas. Zato, nakon prvog i bezbolnog pregleda volimo da razgovaramo sa pacijentom i odgovorimo na svako pitanje, detaljno preciziramo kako bi sve izgledalo od početka do kraja rada. Anestezije su besplatne i podrazumevaju se, ukoliko ne želite drugačije.

U našoj zubarskoj ordinaciji možete dobiti stručne savete, konsultovati se oko pojedinih vrsta stomatoloških tretmana, te shodno svojim željama i mogućnostima odabrati idealno rešenje.

Osoblje naše ordinacije može se pohvaliti višegodišnjim iskustvom, kao i prisustvom stručnim skupovima i predavanjima, na kojima smo i sami aktivno učestvovali iznoseći rezultate svojih istraživanja.

Tim Nešković Dent stomatološke ordinacije čine:

Stomatolozi

spec. dr Nemanja Nesković – oralni hirurg

Nemanja Nešković Zubarska ordinacija hirurgija Novi Sad

Nakon završene srednje medicinske škole, smer zubni tehničar, 2005.godine upisuje Medicinski falultet u Novom Sadu, smer stomatologija. Tokom studiranja, bio je predstavnik Srbije i matičnog fakulteta u Svetskoj orgranizaciji studenata stomatologije (IADS).
U decembru 2014.godine upisuje specijalističke studije iz oralne hirurgije na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, te 2018.godine stiče zvanje specijaliste oralne hirurgije.
Prisustvovao je mnogim stručnim skupovima i seminarima, na kojima je predstavio svoje radove.

Ass.Dr Isidora Nešković – specijalista dečije i preventivne stomatologije

Prof. dr Dubravka Marković – specijalista stomatološke protetike (stručni konsultant)

spec. dr Sandra Milojević – specijalista ortopedije vilica (stručni konsultant)

Zubni tehničari:

Dragan Nešković – zubni tehničar
Osnivač privtne zubotehničke laboratorije koja posluje već 30 godina i nalazi se u sklopu stomatološke ordinacije Nešković Dent.

Miloš Nešković – zubni tehničar