Izbeljivanje zuba - stomatološka ordinacija Nešković Dent, Novi Sad

Uzroci promene boje zuba

Boja zuba vremenom se menja. Hrana, piće, ali i godine utiču na promenu boje vaših zuba. Međutim, blistav osmeh i bele zube danas svako može da ima. Sve što treba da učinite jeste da odaberete metodu za izbeljivanje zuba kojom ćemo se poslužiti u našoj stomatološkoj ordinaciji i vaše lice će ponovo krasiti lep osmeh.

Sve vrste diskoloracije, tj. promene boje na površini zuba uklanjaju se izbeljivanjem. Ovo je najpopularnija stomatološka metoda pomoću koje vaši zubi postaju belji, a blistav osmeh postiže se brzo, lako i bezbolno. S obzirom na to da je danas cena izbeljivanja zuba pristupačna za sve, beli zubi više nisu luksuz, sad su potreba.

Kako se vrši izbeljivanje zuba

Blistav osmeh se postiže najnovijim tehnikama, a klinički su ispitana sva sredstva za izbeljivanje. Izbeljivanja zuba sprovodi se posebnim preparatima koji ne štete ni zubima, ni zubnoj gleđi, a koji se aktiviraju pomoću LED lampe. Ceo proces traje od 15 minuta do sat vremena. Svaka novonastala osetljivost zuba prilikom izbeljivanja nestaju u roku od dva dana. Više o samoj tehnici izbeljivanja možete pročitati u našem tekstu na blogu OVDE.